Publikálok

2018. december 08. 09:23 - bugyli

Seo tanácsadó

Üdv

Azokat az oldalaimat szeretném a figyelmedbe ajánlani ahol részletesen foglalkozom seo tanácsadó tevékenységgel.

Először itt van két blog, ahol a seo a legfőbb téma.

Utána néhány honlap, ajánlatkérő űrlap, linkkatalógus linképítőknek.

Szólj hozzá!
2018. november 22. 18:58 - bugyli

Költöztetés Budapesten

Üdvözöllek,

Biztos, ha már korosabb vagy kicsit, jártál már abban a cipőben, hogy költöznöd kellett. Új lakás, új albérlet vagy csak a zenecuccodat kellett elszállíttatnod a garázsba. Mi is, én is jártam már ebben a cipőben.

Elárulom neked, én már többször költöztem az életem során, legutóbb az ország egyik végéből a másik végébe. Győr Tiszaújváros elég nagy távolság és éppen ezért mondom, hogy érdemes profikra bízni a költöztetést. A költözés mindenekelőtt a tervezéssel kezdődik. Nem mindegy, hogy egy lakásnyi cucchoz mekkora autót rendelsz, hogy ne kelljen kétszer fordulni.

Az S – TRANSPORT mindenre felkészült, ezért ha költöztetés akkor én őket javaslom, Budapest és vidék, velük minden egyszerűbb. A költöztetés Budapest szolgáltatásia közé tartozik, egyedüláló módon a perc alapú számolás, ezt egy kalkulátor segítségével a költöztetés Budapest honlapon ki is számolhatja, így előre számolhat a költségeivel. Az ügyfélszolgálatuk napra kész és segítőkész, mindenben a szolgálatodra lesznek.

 

Költöztetés Budapesten, vidéken és egész Európában.

Amikor kiköltözöm külföldre vagy hazaköltözöm, arra is gondolok, hogy rendezni kell a költségeket. Az S - Transport ebben is a segítségemre van, hiszen kalkulációval könnyedén kiszámolom a felmerülő költségeket. Partnereivel a költöztetés egyszerű, bonyodalmaktól mentes élmény lesz mert a legfőbb terheket leveszik a vállamról.

Mire figyeljünk oda költözés során?

Egy dologra mindenképpen...

 • Arra, hogy kit választunk költöztetés partnerként

Mindent összevetve a költöztetés Budapest vállalkozások szép számmal vannak, az S - Transportnál gördülékenyen mennek a dolgok, mint már említettem az ügyfélszolgálat egyedülálló és egyedülálló a perc alapú díjazás szolgáltatásuk is.

Szólj hozzá!
2018. november 08. 12:01 - bugyli

Weboldal készítés Siófok

Üdvözöllek

Azt látod mindíg, hogy én blogokon publikálok igaz? Ez nem azért van mert a blog jobb lenne mint egy profi weboldal. Nekem is van weboldalam több is, de egyik sem olyan profi mint amilyet a siófokiak csinálnak. A weboldal készítés Siófok összefüggésében kollektív szolgáltatásokat nyújt weboldal készítés, optimalizálás és pr cikkes linképítés terén.

A legegyszerűbb weboldal készítés technika az ingyenes, ámde nem professzionális megoldás az ingyenes weboldalkészítő oldalon való megjelenés. Ezzel a formációval az a baj, hogy sose lesz a tiéd és bár ingyenes, nem sugall professzionális megjelenést. Az ingyenes megjelenés hobby célra sem a legjobb, mert ha valaki kicsit is ad a megjelenésre, nem választja ezt a verziót.

Néhány példa ingyenes megjelenésre Magyarországon:

 • Blogger
 • Webnode
 • Ewk
 • Iwk
 • Atw
 • Uw
 • Hupont

Ezek a megjelenési formák bár ingyenesek, nem javasoltak, főleg vállalkozás számára nem.

Igényes weboldal készítés Siófok

 

Ebben a bekezdésben az igényes weboldal készítés Siófok lesz a téma. Miért emelem ki rendszeresen, hogy Siófok? Mert a partner, kolléga, társoldal, társvállalkozás siófoki székhellyel rendelkezik és fontosnak tartja, hogy megemlítsem mert büszkék a városukra. Persze, hogy igaz de van egy másik ráció is, csak neked megsúgom, hogy internetes keresésnél sokan a helységnévre is rákeresnek a szolgáltatás mellett ezért oldalukat a helységnévre is optimalizáljuk. De ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem.

A siófoki székhelyű cég vállalja weboldalak készítését professzionális megjelenéssel és tartalmi kivitelezéssel, továbbá az optimalizáláson felül prémium linképítés is a szolgáltatásuk része. Ilyen komplex megoldásokkal nem sok helyen találkozol. Érdemes őket választani, hiszen a legtöbb weboldal készítés vállalkozás ha elkészíti a weboldalt magára hagyja az ügyféllel és az ügyfél nem érti, hogy miért nem jön látogató az oldalára.

Fontos tényezők egy weboldal készítésénél:

 • Releváns tartalom
 • Esztétikus megjelenés
 • Keresőbarát kialakítás
 • Optimalizáció
 • Linképítés

Egy weboldal készítő vállalkozásnak ezeket a funkcionalitásokat kell kiépíteni, maradéktalanul betartani. Amennyiben valamelyik lépés kimarad, úgy az ügyfél elégedetlen lehet, mivel a honlap minősége alulmarad a versenytársakéhoz képest. Minden körülmények között be kell tartani a google írott és íratlan szabályait. Amennyiben az irányelvek betartására nem fordítunk elég hangsúlyt, úgy alulmaradunk a versenytársakkal szemben.

A weboldal készítés Siófok vállalkozással minden tekintetben a legjobbat hozza ki weboldalából a tervezéstől az optimalizáláson keresztül a linképítésig hiánytalanul megvalósítják elképzelését.

Szólj hozzá!
2018. november 05. 07:38 - bugyli

Domain adás vétel

A domain adás vétel mára egy olyan fikcióvá nőtte ki magát, amely tekintetében elmondhatjuk, hogy minden domain annyiért kel el amennyit adnak érte. Na de mennyit ér egy domain? Mikor van értéke?

Egy domain névnek akkor van értéke, ha már rég lett regisztrálva és folyamatosan tartalom volt rajta. Egy optimalizált domain névnek értéke van. Minden olyan kulcsszavas domain név amelyen tartalom van, az évek során nagyobb értékre tesz szert.

Ilyen és ehhez hasonló domain nevek adás vételével foglalkozom blogomon, ahol te is meghirdetheted eladó domain neved. A domain név adás vétel oldalon jelezd eladási szándékod te is. Jelképes összegért akár a főoldalra is kikerülhetsz.

Szólj hozzá!
2018. november 03. 19:33 - bugyli

Prémium linképítés

Köszöntelek

A hagyományos linképítés felett eljárt az idő. De, hogy is működött ez régen?

14d51f42-67cf-4e45-9025-1ede8fad2e0f.png

Régebben elegendő volt néhány hivatkozást beküldeni egy linkkatalógusba, vagy kommentelni egy blogger blogján, vagy netán egy fórumba beilleszteni linkünket és máris pozitív eredményt könyvelhettünk el.

 Ma már teljesen más a linképítés, a linképítés technikákat teljesen meg kell újítani ahhoz, hogy sikeres eredményeket érjünk el. A prémium linképítés alatt azt értem, hogy nem elegendő beküldeni a linket a linkkatalógusba, annak a bizonyos linkkatalógusnak is meg kell felelni néhány elvárásnak. Legfontosabb tényező egy linkelő oldalnál a domain kora és, hogy mióta és milyen minőségi tartalom volt, van rajt. Nem utolsó sorban az, hogy mennyi és milyen minőségű link mutat a linkelő oldalra. Mert ugye hiába a linkelés ha a linkkatalógus maga értéktelen ezért értéktelen linket is ad.

Próbáljunk meg olyan teljes értékű, látogatott oldalakról linket szerezni amire önmagában is értékes linkek mutatnak. A linképítés kulcsa a linkhálózat kiépítése. Tehát a hálózatban nem lehet gyenge láncszem, minden oldalnak linkeltnek kell lennie.

Erre nyújt megoldást a Prémium linképítés vállalkozás, amely egy már kiforrott, felépített weblap, blog hálózattal rendelkezik. A Prémium linképítés vállalkozás ezekbe a blogokba tartalmilag releváns szövegkörnyezettel bíró hivatkozásokat helyez el az optimalizálandó weblapra a kiválasztott, optimalizált, releváns kulcsszavakkal.

A Prémium weblapokról származó linkek előnyösen befolyásolják a linkelt oldal helyezését és bizalmi faktorát a Google organikus találati listán megelőzve a versenytársakat. A Prémium linképítés egy rövid távon megtérülő befektetés ami pozitív irányba mozdítja el azt a mérleget ami az organikus látogatószámot és a megrendeléseit növeli.

Szólj hozzá!
2018. október 04. 21:58 - bugyli

Napelem rendszer

Szia

 

Gondolom a számítógépbe meg a számológépbe, akarom mondani nem építenek napelem rendszert, csak egy egyszerú kis napelemet. nem olyat mind pl a hordozható telefontöltő ami napelemmel működik.

Ezek a napelem rendszerek, amiket mi forgalmazunk arról híresek, hogy nagyobbak a kisebbnél de elfér a háztetőn és megannyi energiát termel, hogy elég egy egész háztartás villamos energiájának szükségletére.

Ezek a napelem rendszerek nem olcsók de eléggé drágák ahhoz, hogy az egyszerű ember ne tudja megvenni, ne tudjon befektetni. Ez is, a napelem rendszer is mint minden más a gazdagok kiváltsága.

Szólj hozzá!
2018. május 13. 10:38 - bugyli

Kárpitos Szombathely

Köszöntelek

Besegítek a kollégámnak és hirdetem kicsit a vállalkozását. Ő Szombathely és környékén tevékenykedik és kárpitos szakmában jártas.

Szombathelyen és környékén ingyen vállalja a következőket:

 • Felmérés
 • Árajánlat
 • Szállítás

Az alábbi Kárpitos Szombathely oldalon megtalálod az illető elérhetőségeit is.

Szólj hozzá!
2016. április 18. 08:36 - bugyli

Kárpitos Tiszaújváros

Köszöntelek

Kárpitos munka Tiszaújváros és környéke.

Kedves látogató, az alábbi szolgáltatásokkal várom megrendelését.

 • Bútorok felújítása
 • Bútorok javítása
 • Bútorok áthúzása
 • Ajtókárpitozás
 • Motorülés kárpitozás

Ingyenes felmérés és árajánlattétel, ingyenes szállítás rövid határidővel.

Szólj hozzá!
Publikálok