Publikálok

2018. november 03. 19:33 - bugyli

Prémium linképítés

Köszöntelek

A hagyományos linképítés felett eljárt az idő. De, hogy is működött ez régen?

14d51f42-67cf-4e45-9025-1ede8fad2e0f.png

Régebben elegendő volt néhány hivatkozást beküldeni egy linkkatalógusba, vagy kommentelni egy blogger blogján, vagy netán egy fórumba beilleszteni linkünket és máris pozitív eredményt könyvelhettünk el.

 Ma már teljesen más a linképítés, a linképítés technikákat teljesen meg kell újítani ahhoz, hogy sikeres eredményeket érjünk el. A prémium linképítés alatt azt értem, hogy nem elegendő beküldeni a linket a linkkatalógusba, annak a bizonyos linkkatalógusnak is meg kell felelni néhány elvárásnak. Legfontosabb tényező egy linkelő oldalnál a domain kora és, hogy mióta és milyen minőségi tartalom volt, van rajt. Nem utolsó sorban az, hogy mennyi és milyen minőségű link mutat a linkelő oldalra. Mert ugye hiába a linkelés ha a linkkatalógus maga értéktelen ezért értéktelen linket is ad.

Próbáljunk meg olyan teljes értékű, látogatott oldalakról linket szerezni amire önmagában is értékes linkek mutatnak. A linképítés kulcsa a linkhálózat kiépítése. Tehát a hálózatban nem lehet gyenge láncszem, minden oldalnak linkeltnek kell lennie.

Erre nyújt megoldást a Prémium linképítés vállalkozás, amely egy már kiforrott, felépített weblap, blog hálózattal rendelkezik. A Prémium linképítés vállalkozás ezekbe a blogokba tartalmilag releváns szövegkörnyezettel bíró hivatkozásokat helyez el az optimalizálandó weblapra a kiválasztott, optimalizált, releváns kulcsszavakkal.

A Prémium weblapokról származó linkek előnyösen befolyásolják a linkelt oldal helyezését és bizalmi faktorát a Google organikus találati listán megelőzve a versenytársakat. A Prémium linképítés egy rövid távon megtérülő befektetés ami pozitív irányba mozdítja el azt a mérleget ami az organikus látogatószámot és a megrendeléseit növeli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://belicsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8314338359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Publikálok
süti beállítások módosítása